Ben je toe aan even wat tijd voor jezelf? Lekker eruit, maar niet al te ver weg? Wat dacht je van een yogaweekend in Friesland?

Drie dagen die helemaal in het teken staan van self care: alle tijd en aandacht volledig voor jezelf, fijne yoga- en meditatielessen, heerlijk gezond eten, massages, een verdiepende workshop, genieten van de frisse buitenlucht óf lekker ontspannen bij de binnen- of buitenhaard.

Relax & Unwind Yogaweekend

loop van de middag. Wellicht staat je massage gepland, heb je een goed gesprek bij de houtkachel of krul je jezelf lekker op voor een middagdutje. Alles mag!

Eind van de middag rolt de eerste groep hun matje weer uit voor een yogales en rond 18.30 uur staat er een heerlijk warm diner voor ons klaar. De rest van de avond is weer vrij voor eigen invulling en maak daar ook alle gebruik van. Dit is jouw tijd, jouw weekend. Geef jezelf die self love en doe precies dat waar jij behoefte aan hebt. 

Op de vroege zondagochtend kun je ervoor kiezen om mee te gaan op stiltewandeling. In volledige stilte en een met de natuur, wandelen we een route van zo’n 7 kilometer. Draai jij je liever nog even om en geniet je van een welverdiende lange nacht? Dat mag natuurlijk ook! 

Eenmaal terug kunnen we gelijk aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt. Terwijl de tweede groep de stilte opzoekt tijdens hun laatste yogales, kan de rest nog even genieten van de laatste uurtjes me-time. 
Nadat we de laatste lunch van dit weekend hebben gehad is het dan langzaam maar zeker tijd om je spullen weer te pakken. We eindigen dit fijne ontspannen weekend met een liefdevolle afsluitende ceremonie en gaan allemaal opgeladen en met een warm hart weer terug naar huis.

Na opnieuw een drukke (werk)week, is het dan eindelijk zover: lekker eruit en het hele weekend voor jezelf! Vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur ben je welkom op de fijne en landelijke locatie It Flinkeboskje in Hemelum. Jouw oase van rust voor de komende drie dagen. 

Bij aankomst laat ik je jouw kamer zien en maak ik je wegwijs op de locatie. Zodra iedereen is gearriveerd, luiden we het yogaweekend officieel in met een openingscirkel. Daarna schuiven we met z’n allen aan aan de lange tafel voor het eerste heerlijke diner, met liefde gemaakt door Ruth van De Dorpswinkel. 

Na het diner wordt de eerste yogales gegeven aan een deel van de groep. De yogalessen worden verdeeld over twee groepen gegeven dit weekend. Na de les heb je de rest van de avond voor jezelf. Een mooi moment om elkaar wat beter te leren kennen of jezelf juist even terug te trekken met een goed boek. 

Zaterdagochtend start de dag met een yogales voor de tweede groep, gevolgd door een heerlijk gezamenlijk ontbijt. In de loop van de ochtend staat er een interessante en verdiepende workshop gepland. Ellemijn van Living Yoga verzorgt de prachtige workshop Living Self Love, waarbij je alle inzichten en tools krijgt om rituelen voor jezelf te creëren en goed voor jezelf te zorgen. 

Dan is het alweer tijd voor een uitgebreide lunch aan de lange tafel. De rest van de middag is vrij voor eigen invulling met een optionele meditatie in de 

Inhoud van het weekend

Kun je bovenstaande data niet of zijn ze vol? Vul ook dan het onderstaande formulier in. Dan ontvang je een mailtje zodra er een nieuwe datum gepland staat.

Data

Locatie: Hemelum, Friesland
Aankomst: Vrijdag 17.00 uur 
Vertrek: Zondag 16.00 uur 

Kosten: 
•  Gedeelde tweepersoonskamer
   met gedeelde badkamer — € 355
•  Gedeelde tweepersoonskamer
   met eigen badkamer — € 375
•  Eenpersoonskamer
   met gedeelde badkamer — € 395

Op aanvraag:
•  Gedeelde drie- tot vierpersoonskamer
   met gedeelde badkamer — € 345 

Inclusief:
•  2 overnachtingen in een sfeervolle boerderij
•  Minimaal drie yogalessen en/of meditaties
•  Zes maaltijden
•  Onbeperkt water, koffie, thee en vers fruit
•  Verdiepende workshop
•  Massage

Groepsgrootte:
De groep zal bestaan uit zo’n 16 deelnemers

Hemelum, Friesland
Vrijdag 17.00 uur 
Zondag 16.00 uur 

Gedeelde tweepersoonskamer met gedeelde badkamer — € 355
Gedeelde tweepersoonskamer met eigen badkamer — € 375
Eenpersoonskamer met gedeelde badkamer — € 395

Gedeelde drie- tot vierpersoonskamer met gedeelde badkamer — € 345 

Twee overnachtingen in een sfeervolle boerderij
Minimaal drie yogalessen en/of meditaties
Zes maaltijden
Onbeperkt water, koffie, thee en vers fruit
Verdiepende workshop
Massage

De groep zal bestaan uit zo’n 16 deelnemers

Locatie:
Aankomst:
Vertrek:

Kosten: op aanvraag:

inclusief:


groepsgrootte:

Details & aanmelding

Overige vragen of opmerkingen
Heb je eventuele dieetwensen?
Heb je blessures, fysieke klachten of ben je zwanger?
Wat is je ervaring met yoga?

2P. kamer met gedeelde badkamer – €355 (reservelijst)
2P. kamer met eigen badkamer – €375 (reservelijst)
1P. kamer met gedeelde badkamer – €395 (RESERVELIJST)
3 of 4p. kamer met gedeelde badkamer – €345 (RESERVELIJST)

Voorkeur kamer *

Relax & Unwind Yogaweekend  20 t/m 22 november 2020

retreat + datum *
telefoonnummer *
e-mail *
Postcode + woonPlaats *
Straatnaam + huisnummer *
Geboortedatum *
Voor- en achternaam *

Leuk dat je je wilt aanmelden voor het retreat! Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten tijdens dit yogaweekend.
Kom je samen met iemand en wil je een kamer delen? Geef dit even aan tijdens je inschrijving. Waar mogelijk probeer ik er zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Wanneer je je inschrijft voor een retreat in binnen- of buitenland ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Retreat inschrijving

Bedankt voor je aanmelding!
Wat mooi dat je mee gaat met dit retreat! Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten tijdens dit yogaweekend.

Wooosh!