Leuk dat je geïnteresseerd bent in een leskaart! Kies welke leskaart bij jou past en bepaal zelf de ingangsdatum. Alle leskaarten zijn 3 maanden geldig met uitzondering van de abonnementen.

Hieronder lees je meer over de verschillende leskaarten.

Tarieven

Voor de yogi die het liefst meerdere keren per week op de mat staat.
Een maand lang onbeperkt lessen, klinkt fijn toch? En het abonnement loopt na deze maand automatisch weer af. Ideaal dus als je het onbeperkte abonnement eerst even wilt uitproberen of als je niet minimaal 3 maanden in de gelegenheid bent om te komen lessen.

€69

1 maand abonnement

Voor de yogi die het liefst meerdere keren per week op de mat staat.
Kies voor het doorlopende abonnement, met een minimale periode van 3 aaneengesloten maanden, wanneer je geen omkijken wilt hebben naar je leskaart en je zo vaak kunt komen lessen als je wilt. Je kunt er zelfs voor kiezen om een vaste plaats te krijgen in een les. Stuur hiervoor een mail naar info@novayoga.nl. Kun je een keer niet? Meld je dan wel af voor de les, zodat iemand anders het plekje kan overnemen.

€59 p/m

Doorlopend abonnement

Kom je het liefst twee keer in de week, maar lukt dat niet altijd? Kies dan voor de 20-lessenkaart. Hiermee houd je wat speling voor de weken dat het je niet past om een yogales te volgen.

€169

20-lessenkaart

De 10-lessenkaart is een goede keuze wanneer je ongeveer 1 keer per week een les komt volgen en tegelijk wat speling houdt voor de weken dat je niet kunt komen.

€99

10-lessenkaart

Deze leskaart is ideaal wanneer je niet iedere week een les kunt komen volgen, maar wel weet dat je gedurende 3 maanden nog een paar keer wilt terugkomen.

€59

5-lessenkaart

Wil je niet gebonden zitten aan een leskaart en af en toe een les komen volgen wanneer jou dat uitkomt? Kies dan voor een losse les.

€13

Losse les

Met de proefweek kun je gedurende 7 dagen meerdere lessen volgen. Op deze manier kun je niet alleen sfeer proeven in de studio, maar ook verschillende yogastijlen proberen en zul je het effect van een regelmatige yoga practice ervaren.

€18

Proefweek

Ben je nieuw met yoga en wil je het graag een keer proberen? Kies dan voor een eenmalige proefles. Hiermee kun je komen sfeer proeven in de studio en een yogales naar keuze volgen.

€8

Proefles