Naast het reguliere lesrooster vind je bij Nova Yoga ook een breed aanbod aan interessante en verdiepende workshops door gastdocenten, ieder deskundig en ervaren in hun vakgebied.

Benieuwd welke workshops eraan komen? Bekijk dan het volledige aanbod hieronder.

Workshops

Investering  €25

Je kent het vast wel: we zijn altijd druk, werken hard, zijn streng voor onszelf, hebben een duidelijke visie en plannen onze agenda’s vol. De mannelijke Yang-energie overheerst velen van ons. Hoe fijn is het om juist de connectie met de Yin-energie, je vrouwelijke kant weer aan te gaan? Deze workshop leert je beide energieën in je dag te herkennen en meer Yin uit te nodigen in je week. Je krijgt inzicht in wat deze ‘creatieve en vrije’ energie voor jou betekent, hoe je het uit, introduceert je in creatieve rituelen en yoga practice, waarna we samen deze creativiteit tot uiting brengen door het creëren van een bloemenmandala.

Met Ellemijn Nonkes
Zaterdag 10 oktober
10:00 - 12:00 uur

ontdek en verbind met je vrouwelijke energie

Living Creativity

Investering  €17,50

We willen er allemaal jeugdig en gezond uitzien, en laat yoga nou net een van de beste geheimen zijn om gracieus ouder te worden. Gezichtsyoga richt zich op alle probleemgebieden die gepaard gaan met veroudering, van kraaienpootjes tot lachrimpels. Je kunt zelfs je nek en kaaklijn versterken voor een stevigere en strakkere kaaklijn. Met zoveel bewegingen om te ontdekken, manipuleer je je gezichtsspieren op manieren die je nog nooit eerder hebt gedaan. Door een reeks gezichtsoefeningen te beoefenen, leer je om de spieren onder de gezichtshuid te versterken en de circulatie en bloedstroom in het gezicht te verbeteren, wat resulteert in een jeugdigere uitstraling en een stralende teint. Wie wil dat nou niet?

Met Viktorija Oudman
Zaterdag 26 september
10:00 - 11:30 uur  (VOLgeboekt)
12:00 - 13:30 uur

het natuurlijke alternatief voor anti-aging remedies

Face Yoga