Naast het reguliere lesrooster vind je bij Nova Yoga ook een breed aanbod aan interessante en verdiepende workshops door gastdocenten, ieder deskundig en ervaren in hun vakgebied.

Benieuwd welke workshops eraan komen? Bekijk dan het volledige aanbod hieronder.

Workshops

INVESTERING € 35

Voel jij ook zo behoefte om naar binnen te keren, daar waar het warm, veilig en vertrouwd is, én om je lichaam en geest op een dieper niveau te herstellen?

Dan is deze XL les helemaal voor jou! 

Op zondag 19 december komt Joan van Yoga met Joan naar de studio voor een heerlijke lange Yin Yogales gevolgd door een diepe geleide Yoga Nidra sessie.

Het huidige herfstseizoen bereidt ons langzaam voor op de winter. In de winter houdt de natuur haar winterslaap en ook wij mensen worden beïnvloed door het donkere en de kou van de winter. De winter is het meest yin van alle seizoenen. De energie van de winter is donker, langzaam en naar binnen gekeerd. Joan nodigt je uit om samen met haar nog iets verder naar binnen te keren en de Yin houdingen en Yoga Nidra sessie te gebruiken om, in verbinding met jezelf, dit winter seizoen tegemoet te gaan.

Tijdens het eerste gedeelte van de les geven we onszelf de tijd om aan de hand van een aantal Yin Yoga houdingen onze energie al wat meer naar binnen te keren. De buitenwereld laten we langzaam los. En we verleggen de focus van zien en denken naar voelen en ervaren. Na ongeveer een uur maken we een transitie naar Yoga Nidra. Waarbij je liggend op je mat, comfortabel warm, jezelf mag uitnodigen om je te laten begeleiden door Joan haar prachtige stem.

Tijdens deze XL les is er alle ruimte voor jou om mee te nemen wat goed voor je is en los te laten wat je niet meer nodig hebt. We versterken samen onze levensenergie en bereiden ons, in verbinding met onszelf, voor op het nieuwe jaar. 

We sluiten af met een kopje thee en iets lekkers.


MET JOAN HOEKSTRA
ZONDAG 19 DECEMBER
12:00 - 14:00 UUR

GETTING READY FOR WINTER 

Yin Yoga Nidra XL

INVESTERING € 99

Een heerlijke dag voor jezelf waarin we reflecteren op het afgelopen jaar en ons verbinden met onze verlangens voor het nieuwe jaar: 2022.

Tijdens deze geheel verzorgde dag neemt Ellemijn je mee in het thema 'rise'. Je mag loslaten wat losgelaten wil worden, je gaat je verbinden met je verlangens en zet een heldere intentie waardoor jij in volledige verbinding je nieuwe jaar ingaat!

Ellemijn begeleidt je deze dag door middel van een hypno-visualisatie naar je ‘hoogste zelf’. Na deze bijzondere reis zul je verdiepende vragen ontvangen om zo tot een heldere intentie te komen voor je nieuwe jaar. Je ontvangt tools om je intentie te leven en te integreren om vervolgens met een heerlijke Yin/Yang yogales onze intentie te gronden en belichamen.

Als afsluiting van deze dag, vieren we onze intenties en onszelf met een kleurrijke Bloemenmandala Ceremonie.

Na deze dag….
- voel jij je helemaal klaar voor het nieuwe jaar
- weet je wat je mag loslaten om nog meer in verbinding te staan met jezelf
- heb jij je intenties helder voor het nieuwe jaar voor je
- voel jij je in alignment met je hoogste zelf 
- en heb je praktische integratie tools ready om je focus te behouden op je intentie

Het retreat is inclusief heerlijke vegetarische lunch, thee en wat lekkers.

MET ELLEMIJN NONKES
ZATERDAG 11 DECEMBER
10:00 - 16:00 UUR

LAAT LOS, CONNECT, INTEGREER

'Rise Into 2022'