Naast het reguliere lesrooster vind je bij Nova Yoga ook een breed aanbod aan interessante en verdiepende workshops door gastdocenten, ieder deskundig en ervaren in hun vakgebied.

Benieuwd welke workshops eraan komen? Bekijk dan het volledige aanbod hieronder.

Workshops

INVESTERING € 99

Tijdens deze compleet verzorgde dag draait het even helemaal alleen om jou en mag je jezelf compleet ontspannen. Hilde neemt je mee in het thema 'slow down', introduceert je tot de juiste mindset en reikt je specifieke tools aan om ook zelf thuis aan de slag te gaan.⁣ 

Ze deelt deze dag verschillende technieken om weer contact te kunnen maken met jezelf, om vanuit de connectie body, mind & soul je leven te leiden en om weer tijd⁣ voor jezelf vrij te maken zodat je je leven op jouw manier kunt leiden. ⁣

Het retreat is inclusief:
- Onbeperkt thee
- Een heerlijke gezonde vegetarische lunch

MET HILDE EISMA
nieuwe datum volgt
10:00 - 16:00 UUR

VIND JEZELF IN HET DAGELIJKS LEVEN

'Monday Slow Down'
One Day Retreat

INVESTERING € 99 / early bird € 89

Wil jij na een heerlijke zomer een dag volledig voor jezelf? Tijd om te reflecteren, loslaten en inspiratie op te doen? Thuis te komen bij jezelf, genieten en jezelf vieren? Dan is deze One Day Retreat voor jou!

Na een zomer waar we veelal naar buiten gekeerd zijn, verwelkomen we deze dag een aankomende stille tijd. Door middel van hypno-visualisatie, meditatie, inquiry, het zetten van intenties rondom ‘loslaten’ en het naar binnen keren met Yin Yang yoga, keer je terug naar je kern. Als afsluiting van deze fijne dag, vieren we de start van het herfstseizoen met een kleurrijke bloemenmandala ceremonie. 


Het retreat is inclusief:
- Onbeperkt thee en gezonde snacks
- Een heerlijke gezonde vegetarische lunch

MET ELLEMIJN NONKES
zaterdag 23 oktober
10:00 - 16:00 UUR

laad op, verbind en laat je inspireren

'Ease into Fall'
One Day Retreat