Entree

Wil je graag starten met yoga bij Nova Yoga? Dan kan het best fijn zijn om op deze manier een kijkje te nemen in de studio en je een alvast een beetje thuis te voelen.

Ben je opzoek naar een mooie studio die je zo af en toe kan huren? Ik wil graag mijn mooie studio delen met anderen. Daarom is Nova Yoga Studio te huur op tijdstippen dat er geen wekelijkse lessen of workshops zijn. Klik hier voor meer informatie.

Sfeerimpressie

De plek waar je kunt onthaasten, waar je volledig jezelf kunt zijn, waar je alle aandacht aan je lichaam, geest én ziel mag geven, waar je verdieping vindt voor je yoga practice of gewoon even komt voor dat momentje voor jezelf. Nova Yoga Studio, welkom thuis.

Welkom thuis bij jezelf

ontvangst- en wachtruimte

Je mag je eigen yogamat meenemen, maar dat hoeft niet. Je mag altijd kosteloos een leenmatje van de studio gebruiken. Meer hierover vind je op de pagina Praktische tips.

Yoga benodigdheden

de yogaruimte 'shala'

– Jason Crandell

Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are

Eenmaal in de shala, de yogaruimte, houden we het stil. Sommigen hebben behoefte aan een korte meditatie en stilte voor de les start. Houd hierin dus rekening met elkaar. 

Shala

de yogaruimte 'shala'